info.arlavi@gmail.com  +36703918581 

Ingyenes házhozszállítás 20.000 Ft. feletti rendelés esetén! 

Hírek

Mikroszálas Vixi kendők
2023.04.12

Vixi kendők: Az új generációs takarítási megoldás, a takarítás mindennapi feladatunk, amit mindenki szeretne minél olcsóbban és gyorsabban tenni. Azonban a hagyományos takarítási módszerek, vegyszerekre és papírtörlőkre támaszkodnak, környezeti és gazdasági terhelést jelentenek. Szerencsére az új generációs takarítási megoldások megjelenésével, mint például a Vixi kendők, lehetőségünk van környezetkímélő és gazdaságosabb módon tisztítani otthonunkat.

A kendőink olyan speciális kendők, amelyeket a mikroszálas technológia segítségével készítenek. A mikroszálas technológia révén a kendők szálai mikroszkopikus méretűek, ami azt jelenti, hogy rendkívül hatékonyan tudnánk megtisztítani minden felületet, a baktériumoktól és vízkőtől az olajos foltokig. Az alábbiakban összegyűjtöttük a Vixi kendők legfontosabb előnyeit:

Hatékony takarítás: A hagyományos takarítási módszereknél csökkenten és gyorsabban tisztítanak minden felületet. A mikroszálas technológia segítségével a kendők azonnal felszívják a piszkot és a nedvességet, és így elkerülhető, hogy a felületen foltok vagy maradványok maradjanak.

Vegymentes takarítás: Egyszerűen használhatóak, így nincs szükség vegyszerekre és más tisztítószerekre. Ez nemcsak környezetbarát, de pénzt is takarít meg, mivel a vegyszerek és papírtörlők használata idővel drága lehet.

Környezetbarát megoldás: A Vixi kendők moshatóak, és így évekig használhatók. Ez azt jelenti, hogy nem kell folyamatosan új kendőket vásárolni és kidobni, ami környezeti terhelést jelentene.

Univerzális használat: A Vixi kendők minden felületen használhatóak, beleértve a padlót is, mely lehet csempe, laminált padló, parketta, linóleum stb...

Vissza