info.arlavi@gmail.com  +36703918581 

Ingyenes házhozszállítás 20.000 Ft. feletti rendelés esetén! 

Vixi a konyhában

Ismerje meg a gyors, hatékony és vegyszermentes takarítás élményét.

A VIXI termékekhez csupán víz szükséges a tökéletes eredmény eléréséhez, képzelje el mennyi káros anyagtól/vegyszertől megkímélheti magát, családját és pénztárcáját!

Időt és pénzt spórolva könnyedén takaríthatja otthonát a padlótól a plafonig, így több ideje marad a fontosabb dolgokra: családjára, barátaira vagy akár saját magára!

Konyharuháink rendkívül nagy nedvszívó képeseggel rendelkeznek egy konyharuha 4 dl vizet képes felszívni!!! 

A konyhai törlőkendők felváltják a papírtörlő használatát.

Gyorsan száradnak, így sokkal később büdösödnek, mint a hagyományos konyharuhák, valamint a baktériumoknak sem lesz ideje elszaporodni bennük. Évegik megtartjár gyönyörű színüket és puhaságukat!

 


41termék 141

A frissentartó dobozok frissen tartására, fagyasztásra és mikróban való melegítésre használhatóak.  

Az edényt mínusz 20 foktól plusz 120 fokig biztonságosan használhatjuk, úgy, hogy fagyasztás után fedővel együtt rakhatjuk a mikróba. Az edény formája lehetővé teszi a hűtőterek gazdaságos kihasználását, hiszen a fedő kiképzése biztosítja az egymásra helyezhetőséget.

A gyorsabb fagyasztásnak is megfelel a design, mert a hideg levegő 4 oldalról tökéletesen körbejárja. A vékonyított edényfal biztosítja a gyors fagyasztást, mikrózást.

Az edényeinket az ÉMI-TÜV Süd laboratóriumában bevizsgálták és megállapították, hogy semmilyen káros anyag nem oldódik ki belőle használat közben. Az erről szóló vizsgálati jegyzőkönyv megtalálható a honlapon.