info.arlavi@gmail.com  +36703918581 

Ingyenes házhozszállítás 20.000 Ft. feletti rendelés esetén! 

Vixi a takarításhoz

Ismerje meg a gyors, hatékony és vegyszermentes takarítás élményét.

A VIXI termékekhez csupán víz szükséges a tökéletes eredmény eléréséhez, képzelje el mennyi káros anyagtól/vegyszertől megkímélheti magát, családját és pénztárcáját!

Időt és pénzt spórolva könnyedén takaríthatja otthonát a padlótól a plafonig, így több ideje marad a fontosabb dolgokra: családjára, barátaira vagy akár saját magára!


25termék 125

Néhány példát említve: 

  • Ablakpucolás az üvegtisztító szettel, így nem kell többé ablaktisztító folyadékot és papírtörlőt venni amik nagyon hamar elfogynak. A vixi üvegtiszíttó szettjével pillanatok alatt folt, csík és szöszmentesek lesznek az ablakok, tükrök, magsfényű bútorok sőt a csaptelepek és a csempével borított felületek is! Ehhez a sötétkék kendőt vizesen a világoskék kendőt szárazon kell használnunk.
  • Vízkő leszedés dörzsi kendővel és piskóta szivaccsal, a nem régi vízkövet tökéletesen leszedi, mindezt karcolás nélkül!
  • Zsíros, olajos felületek takarítása szintén dörzsi kendővel és a piskóta szivaccsal pillatok alatt tiszta felületet kapunk csupán vízzel és a mikroszál erejével, karcolás nélkül!
  • A portörlővel egy mozdulattal eltávolíthatjuk a port/szöszt sznte bármilyen felüleltről: bútorok, háztartási gépek és még a virágok leveleiről is. A port mágnesként vonza magához, így kevesebbszer kell törölgetnünk, mert nem a levegőbe keverjük fel a port, hanem a kendő magában tartja!
  • A felmosófejjel csupán forró víz használatával a matt és fényes csempét illetve laminált padlót, parkettát  könnydén felmoshatjuk csík és homálymentesre szárad 2-3 perc alatt. Az ÉMI-TÜV SÜD által bevizsgált termék, miszerint eltávolítja a baktériumok 99,9%-át tiszta vízzel, erről a jegyzőkönyvet honlapunkon megtatlálják.
  • Ez csupán pár példa mennyi vegyszert, papírt, pénzt és ezzel egyidőben időt, energiát spórolunk!